Anne van Heereveld stelt zich voor

Anne van Heereveld zoekt een andere uitdaging en kwam bij SAM de eerste keer neuzen en de tweede keer kwam ze voor haar pitch. In een blog deelt ze haar ervaring en stelt ze zich voor.

Anne: “Iemand nog een contact in de aanbieding? Wie wil met Anne nog een keer praten? Anja jij misschien? Ja hoor! Kijk zo doen we dat hier bij SAM. Hatsa!”

Al na mijn eerste kennismaking met SAM in Roermond kon ik de vergelijking met een vleesmarkt moeilijk uit mijn hoofd krijgen. Wie heeft er nog plek voor een ervaren secretaresse? Waar woont ze en hoever wil ze reizen? Oh ok, geef haar mijn nummer dan maar! Hatsa! Concrete functie, aantal uren, reistijd en opleiding passend? Kom dan maar over de brug! Voor veel werkzoekers heel fijn om zo aan een nieuwe baan te komen. Korte lijnen, snelle contacten.

Van mijn tweede ervaring – de pitch – heb ik veel geleerd. Netwerken is van levensbelang, dat bewijst het SAM Netwerk! Mijn pitch heeft niet direct tot een andere baan geleid, maar heeft me wel nieuwe waardevolle contacten gebracht.  Nu ik toch in de pen ben geklommen, maak ik van de gelegenheid gebruik om mezelf voor te stellen:

PROFIEL: Het vervullen van één rol, één vast omschreven functie dat past niet bij mij. In mijn persoonlijke ontwikkeling geef ik ruimte aan verschillende kanten van mezelf. Zo ga ik een kunstopleiding volgen en ontwikkel ik me ook als zakelijk tekenaar. Voor de kant in mijzelf die organisatorisch sterk ontwikkeld is en die houdt van samenwerken en problemen oplossen zoek ik een passende invulling. Ik ben pro-actief, analyseer graag complexe situaties en werk altijd toe naar een functionele bruikbare oplossing. Korte projecten/dienstverbanden vind ik prettig.

WAT? Voor wie het nog lastig vind om te denken in kwaliteiten, ik ben bijvoorbeeld inzetbaar als:
– Office manager
– Praktijkmanager
– Projectleider
– Teammanager met fijne veranderopdracht

WAAR? In de regio Den Bosch (HBO niveau voor maximaal 24 uur per week)

VERDER: En oh ja, ik maak dus beeldverslagen op papier van jouw strategische sessie, heidag, ‘waar komen we vandaan en waar gaan we heen-dag’ en ‘we zetten een stip op de horizon-dag’. Contacten uit het SAM Netwerk krijgen een mooie korting!

KENNIS MAKEN? Wil je me beter leren kennen, dan kom ik graag een kopje koffie drinken. Klik hier voor mijn Linkedin-profiel.

Hartelijke groet, Anne van Heereveld

na de pitch van Anne, stelt Ad Smets vragen aan de zaal.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *