Désirée Meulenbroek is op zoek naar een netwerkgesprek

Op 21 november j.l. zou ik op het SAM netwerk in Beegden  een pitch houden. Helaas kon ik door privé omstandigheden niet aanwezig zijn op de bijeenkomst. Voor mij een gemiste kans, maar met medewerking van Ad Smets, mag ik mijn verzoek op deze wijze bij jullie onder de aandacht brengen.

Désirée Meulenbroek: Ik ben in de overdrachts- en afrondingfase van een interim-teamleidersklus bij de gemeente Oss. Ik oriënteer me momenteel op een nieuwe functie of klus als leidinggevende of als project- of programmamanager van een interessant verandertraject. Een andere branche dan een gemeentelijke overheid sluit ik daarbij niet uit, omdat ik gedurende mijn carrière al vaker veranderd ben van branche. Om je een idee te geven waarnaar ik op zoek ben, tref je hieronder een korte profielschets aan.

Bij de gemeente Oss heb ik een vast dienstverband, maar onze organisatie is ingericht op detachering in het kader van mobiliteit. Ik ben daarom zowel geïnteresseerd in een klus als in een vaste functie. Onderstaand een link naar mijn CV en je kunt mij ook vinden op Linkedin. Mocht je interesse hebben, dan kom ik graag langs voor een kennismakingsgesprek. Ik krijg energie van nieuwe uitdagingen en kom graag in contact met organisaties met een verandertraject waarvoor iemand wordt gezocht.

Ik zou het ontzettend op prijs stellen om een netwerkgesprek aan te gaan binnen het SAM Netwerk.

Profielschets Désirée Meulenbroek:

Ik ben een leidinggevende, die kan sturen op verandering en resultaat en mensen kan meenemen en draagvlak kan creëren. Ik ben op zoek naar een klus/functie, waarbij een visie nodig is op strategie, tactiek en operatie.

De laatste jaren heb ik in Oss gewerkt aan kantel- en verandertrajecten. Middels co-creatie heb ik samen met mijn team, inwoners en professionele instellingen raadsbesluiten opgesteld. Dit heeft ook gevolgen gehad voor de operatie en geleid tot een meer zakelijke manier van werken in het team.  Daarbij heb ik bij het tweejaarlijkse medewerkersonderzoek hoog gescoord op tevredenheid, ondanks het feit dat we onderbezet waren en de werkdruk hoog was.

Ik kan me snel inlezen en weet de goede vragen te stellen. Daarbij luister ik nauwlettend naar wat er ‘tussen de regels’ wordt gezegd en welke belangen in het spel zijn.  Deze feitelijke en meer intuïtieve analyse vertaal ik naar een visie en samen met stakeholders naar een stappenplan. Omdat ik creatief ben en eerder denk in kansen, dan in bedreigingen, weet ik resultaat te boeken.

Verbindend samenwerken is mijn specialiteit: zowel binnen een organisatie als tussen verschillende stakeholders. Daarbij heb ik veel profijt van mijn vlotte pen en overtuigende persoonlijkheid.

Désirée Meulenbroek
Dr. Schaepmanplantsoen 5
5707 EA Helmond
T:  06 – 52855146

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *