My DREAM JOB in the global challenge for Zero Hunger

WANTED: TIPS AND CONNECTIONS TO FIND MY DREAM JOB – Can you help me find my dream job in the international field of (mal)nutrition, working in dietary assessment and project management?

WHO? : My name is Marion Janse and during my MSc studies in Nutrition and Health at Wageningen University I became passionate about malnutrition in developing countries.

WHAT? : After working at the Dutch Beer Institute as a Scientific Researcher for almost two years, I am ready for a new challenge! I am motivated and dedicated to further extend my international experience and make my contribution in the global challenge for Zero Hunger. Therefore, I am looking for a challenging position with a focus on dietary assessment and project management.

WHERE? : Preferably Africa, Asia or South/Latin-America.

HOW LONG? Minimum 6 months. 

I look forward to receive your tips or connections that could help me find my dream job! Sharing is highly appreciated.

Marion Janse, MSc

You can contact me by email and by LinkedIn.

GEZOCHT:
tips en connecties om mijn droombaan te vinden

Help jij mij aan mijn droombaan in het internationale werkveld van (onder)voeding met een focus op ‘dietary assessment’ en project management?

Mijn naam is Marion Janse en tijdens mijn studie Voeding en Gezondheid aan de Wageningen Universiteit heb ik me toegespitst op ondervoeding in ontwikkelingslanden. Na bijna twee jaar te werken bij het Kennisinstituut Bier als wetenschappelijk medewerker ben ik klaar voor een nieuwe uitdaging! Ik ben gemotiveerd en gedreven om mijn internationale ervaring verder uit te breiden en mijn bijdrage te leveren aan de ‘Zero Hunger’-challenge. Daarom ben ik op zoek naar een uitdagende functie met een focus op ‘dietary assessment’ en project management.

Waar? Bij voorkeur in Afrika, Azië, of Zuid/Latijns-Amerika.

Hoe lang? Minstens 6 maanden.

Ik ontvang graag je tips en connecties die mij kunnen helpen aan mijn droombaan! Delen van deze oproep wordt zeer gewaardeerd.

Marion Janse, MSc

Je kunt mij bereiken per mail en via LinkedIn

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *