Even voorstellen: Ellen van den Wittenboer

In het begin van het jaar is Ellen van den Wittenboer, coach, loopbaancoach en eigenaresse van Humentality, als redacteur en adviseur toegetreden tot het SAM Netwerk. Ellen is al meer dan 25 jaar professioneel en gedreven bezig met mensen, hun werk en hun loopbaan. Gezien haar ruime ervaring en groot netwerk in meerdere sectoren verwelkomen we Ellen graag in de redactie en het SAM Netwerk. Ellen gaat een bijdrage leveren aan het SAM Magazine en neemt deel aan de bijeenkomsten. Wellicht heb je tijdens een bijeenkomst al kennis met haar gemaakt; voor wie dat nog niet heeft gedaan, stellen we Ellen hier graag voor.

Vertel eens iets over jezelf?
“Ik ben Ellen van den Wittenboer, 53 jaar en moeder van een dochter van 18 die dit jaar het VWO gaat verruilen voor de universiteit. Ik woon in Veldhoven en houd kantoor in Eindhoven. Na mijn studie aan het conservatorium, heb ik mijzelf voortdurend verder geschoold op het gebied van loopbaancoaching en vitaliteit.  Op dit moment ben ik bezig met de opleiding tot ACT-therapeut, later in het jaar start ik met de opleiding ‘Loopbaancoaching rondom Kanker’.

Het is mijn passie om mensen te coachen bij het vinden van hun antwoorden op vragen als: ‘Wat wil ik nu echt?’ en ‘Wat maakt me blij, in mijn leven, in mijn werk?’. Vanuit mijn energieke, spontane en optimistische persoonlijkheid stimuleer ik mensen te onderzoeken wat hen echt beweegt en wat werkelijk bij hen past. We bekijken samen of er belemmeringen zijn die het vinden of het accepteren van de echte antwoorden verhinderen, waarna we die blokkades gezamenlijk doorbreken. Zo ontstaat een nieuwe verbinding met wie je werkelijk bent, een nieuw elan én een zuiver zicht op (loopbaan)wensen en mogelijkheden. Vanuit dat vertrekpunt begeleid ik mensen desgewenst vervolgens naar de realisatie van die wensen. Ik adviseer, motiveer en activeer. En ik informeer, bijvoorbeeld over Persoonlijke Presentatietechnieken, Social Media en Personal Branding. Zodat wens ook daadwerkelijk realiteit kan worden en plezier en werk hand in hand kunnen gaan.”

Waarom ben je toegetreden tot het SAM-netwerk?
“Ik ben overtuigd van de kracht van het delen. Delen van kennis, ervaring en contacten. Hoe meer we delen, hoe beter het met ons allemaal gaat. Het SAM Netwerk is een ideale organisatie om dat principe nog meer in de praktijk te brengen. Ik heb al een uitgebreid relevant netwerk, zowel in het bedrijfsleven als in de non-profit sector. Ik wil heel graag als verbindende schakel dat netwerk linken met het SAM Netwerk zodat we gezamenlijk kunnen profiteren van de collectieve kennis die in die netwerken zit. Daarnaast kijk ik er naar uit om kandidaten en vacatures te matchen met mijn netwerk en omgekeerd werkgevers die aan SAM deelnemen te kunnen attenderen op interessante mensen. Wat mij verder erg aanspreekt bij het SAM Netwerk is het praktische en hands-on karakter ervan, iets wat goed past bij mijn enthousiaste, open en spontane persoonlijkheid!”

06 -511 39 478


Ellen van den Wittenboere-mailwww.humentality.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *