Harvey de la Rambelje (Kadaster) neemt afscheid

harvey de la rambelje_foto ad smets_8396_a

Harvey de la Rambelje

“Ik ken de voorzitter van de Stichting SAM – Ad Smets – vanaf de tijd dat hij voor de Rijksoverheid het Interdepartementaal Match Overleg (IMO) heeft opgericht. Dat deed hij met zoveel gedrevenheid dat ik alleen al daarom met grote waardering het werkgeversnetwerk SAM heb gevolgd en mijn werkgever er bij heb laten aansluiten. De energie die in dit netwerk ligt is bij geen ander netwerk te bespeuren.
Ik ga inderdaad met pensioen en verlaat het Kadaster. Met veel plezier heb ik daar gewerkt en vaak heb ik namens het Kadaster dankbaar gebruik mogen maken van dit werkgeversnetwerk. Recentelijk nog heb ik een van mijn kandidaten, een stevige vijftiger, via het SAM Netwerk aan een andere baan kunnen helpen.

Ik dank alle contactpersonen en alle werkgevers voor de positieve en collegiale interacties in de afgelopen jaren en ik gun jullie samen met mijn opvolger bij het Kadaster een goed vervolg van de afgelopen successen.”

“Een hartelijke groet en het gaat jullie goed.”

Harvey de la Rambelje

harvey de la rambelje_foto ad smets_8396

Harvey de la Rambelje tijdens de SAM netwerkbijeenkomst 17 mei 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *