Redactielid Helma Verhagen stelt zich voor

‘Via-via’ – zoals het bij netwerken gaat – kwam Helma Verhagen in contact met het SAM Netwerk en besloot zich aan te sluiten als redactielid. In deze blog stelt Helma zich voor en geeft zij aan welke bijdrage wij van haar mogen verwachten.

Helma Verhagen: Fijn om mij voor te mogen stellen als redactielid/adviseur van het SAM Netwerk.

Bij de eerste kennismaking met dit netwerk was ik gelijk onder de indruk van de kleinschaligheid en de praktische en open manier van communiceren. Onderwerpen die aan de orde komen doen ertoe en de snelheid waarmee de pitchers worden ondersteund in hun vraagstelling is werkelijk hartverwarmend. Kortom een netwerk waar ik mij graag bij aansluit en voor inzet. Samenwerken is ontzettend belangrijk en brengt ons uiteindelijk allemaal verder.

Ik ben Helma Verhagen, woon en werk in/vanuit Tilburg. Ik werk al jarenlang als organisatiecoach en/of arbeid- en organisatie psycholoog binnen diverse bedrijven en organisaties, als intern adviseur en als extern consultant. Centraal in mijn werk staan de thema’s persoonlijke effectiviteit, team- en organisatieontwikkeling, leiderschap, leren en verandermanagement. De laatste jaren vooral binnen zorgorganisaties en gemeentelijke overheid.

Acht jaar geleden ben ik als zelfstandig ondernemer gestart met mijn eigen adviesbureau MIROR, human matters. Ik geloof in de beweging en de veranderkracht van mensen op het moment dat zij op de juiste manier en in het juiste tempo worden aangesproken en goed worden gefaciliteerd. Daar ligt mijn expertise. Mensen willen wel veranderen maar alleen als zij dat zelf willen en kunnen. Een van mijn uitspraken is daarbij “gras groeit niet harder door eraan te trekken”.

“Gras groeit niet harder door eraan te trekken”

Ik daag leidinggevenden, medewerkers en teams graag uit om uit gebaande paden te treden en op zoek te gaan naar ‘wat wel werkt’ en ‘hoe het wel werkt’. En vooral niet te blijven doen wat men altijd deed want “als je blijft doen wat je deed, krijg je wat je kreeg”.

“Als je blijft doen wat je deed, krijg je wat je kreeg”

Met plezier breng ik in het SAM Netwerk mijn expertise in o.a. met een bijdrage aan het SAM magazine, of bijv. het verzorgen van een workshop over leiderschap, het sturen van veranderingen of teamontwikkeling en als deelnemer aan de netwerkbijeenkomsten.

Graag zie en spreek ik je tijdens de SAM netwerkbijeenkomsten en ik vind het fijn om het gesprek met je aan te gaan.


www.miror.nl
Helma Verhagenemail06-12586954
Helma Verhagen in actie tijdens de laatste netwerkbijeenkomst

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *