Janine van den Ouweland in de Raad van Inspiratie van SAM

Janine is een bekend gezicht binnen het SAM Netwerk. Eerst vanuit haar rol bij Fontys Hogescholen, daarna vanuit Breda University (voorheen NHTV). Met jaar jarenlange ervaring een waardevolle toevoeging voor de Raad van Inspiratie van SAM. In een blog stelt Janine zich kort voor:

“De Raad van Inspiratie: wat een eer om hier deel van uit te mogen maken, maar tegelijkertijd brengt het ook wel druk met zich mee. Ben ik wel zo inspirerend, volg ik niet gewoon de grote massa?

Ik hoop dat ik door de vele jaren ervaring met netwerken, mobiliteit, loopbaanvraagstukken en leidinggevende zijn toch wel wat inspiratie heb opgedaan waar ik anderen deelgenoot van wil maak maken. En mijn huidige werkgever is een inspirerende werkgever die door veel veranderingen in de omgeving veel creativiteit en flexibiliteit vraagt van haar medewerkers

Ik ben Janine van den Ouweland, meer dan 10 jaar deelnemer aan het SAM Netwerk en op dit moment werkzaam bij Breda University of Applied Sciences (BUas). Ongeveer 4 jaar geleden ben ik dienst gekomen als HR adviseur, maar intussen ben ik ook teammanager, projectleider mobiliteit, begeleider van een collega die bezig is met de master HRM en vanuit nieuwsgierigheid pak ik ook allerlei aanverwante activiteiten op.

Ooit had ik bedacht dat mijn toekomst in het hotelwezen lag, maar uiteindelijk ben ik terecht gekomen in de wereld van HRM. Het toeval wil dat één van de academies die ik begeleid de Academy for Hotel and Facility Management is, dus toch nog een link met de horeca.

Op dit moment zit ik in ons huis in Portugal waar ik inspiratie probeer op te doen om na de vakantie weer met hernieuwde energie aan de slag te gaan met de uitdagingen binnen BUas.

Voor het SAM Netwerk ben ik altijd bereid een netwerkgesprek aan te gaan of gewoon even een bakkie koffie te doen…”

Janine van den Ouweland

klik op het logo van Linkedin om naar mijn profiel te gaan

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *