Monique Pullen switcht van ETZ naar Margolin

                    Monique Pullen

Na 15 jaar verruilt Monique Pullen ETZ voor Margolin, een andere werkgever aangesloten bij het werkgeversnetwerk SAM. Tijdens de laatste netwerkbijeenkomst sloeg de vlam over. Een schoolvoorbeeld van goed netwerken!
Lees hier de bijdrage van Monique.

Practice what you preach…….
Iedere dag ben ik met mensen in gesprek over hun loopbaan of loopbaanontwikkeling en dat is ontzettend leuk en inspirerend!

Ik heb dan ook een ontzettend leuke baan! Individuele coaching, training aan groepen, samenwerken om loopbaanontwikkeling te creëren binnen en buiten de organisatie! Ook ik heb mezelf ontwikkeld, 2 functies in 15 jaar dienstverband, diverse studies en nog verschillende uitdagingen aan te gaan…

Echter begon ik ook open te staan voor verandering, een andere omgeving!

Het werkt Echt!

En daar was de SAM bijeenkomst op 16 mei, zoals altijd vol energie en mogelijkheden! En die mogelijkheid zat naast me! Ton Schoo van Margolin meldde tijdens het SAM-match-uurtje dat hij op zoek is naar een loopbaanadviseur! “Dan moet je mij hebben” zei ik spontaan!

                                   waren Monique Pullen en Ton Schoo wel met de opdracht bezig?

Talloze mensen heb ik bemiddeld naar ander werk, ik had nooit moeite om voor hen te netwerken! En nu was ik zelf aan zet! Ton stond open voor een gesprek met mij en zo werd de verandering voor mij ineens heel concreet: 1 september start ik als loopbaanadviseur bij Margolin!

Voor mij een nieuwe uitdaging! Naast werken voor klanten uit de zorg, ook voor klanten in het onderwijs, overheid en het MKB! Onderdeel uitmaken van een team van loopbaanadviseurs! Nieuwe mogelijkheden ontdekken en weer geïnspireerd raken en daarbij kritisch naar mezelf blijven kijken! Ik heb er ontzettend veel zin in!

Het ETZ draag ik een warm hart toe! Ik heb veel kansen gehad en heb veel kunnen bereiken! Ik draag het met alle vertrouwen over aan mijn collega Tessy Stijns en een nieuwe opvolger die we momenteel werven.

Ik blijf deel uitmaken van het SAM netwerk! En kan nu, naast dat er al veel mooie matches (met mijn kandidaten) zijn bereikt, er nu ook als ervaringsdeskundige over mee kan praten!

Naschrift SAM: Monique bedankt voor al jouw inzet, constructieve bijdrage en enthousiasme in de afgelopen jaren binnen het SAM Netwerk als vertegenwoordiger van ETZ, we konden altijd ten volle vertrouwen op je inzet en medewerking. Fijn dat we je blijven zien binnen ons netwerk, nu met de Margolin-pet op. Je geeft het goede voorbeeld door een nieuwe uitdaging aan te gaan. Practice what you preach…….
PS: sowieso prachtig om te zien dat er binnen SAM resultaten geboekt worden bij het uitwisselen van vacatures en kandidaten, zowel via de website alsmede tijdens de netwerkbijeenkomsten. Tof!

                                                 Monique van Pullen (staand) in actie tijdens de netwerkbijeenkomst bij ETZ

2 thoughts on “Monique Pullen switcht van ETZ naar Margolin

  1. Cor

    Gaaf om te zien dat Monique en Ton collega’s worden. Eigenlijk al zijn want deze combi komt niet tot stand. Die is er al. Veel werkplezier en succes samen. Ciao, Cor

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *