Nadia: mijn deelname aan de workshop ‘Op weg naar mijn droombaan’

Nadia Mourid nam deel aan de SAM-workshop ‘Op zoek naar mijn droombaan’
Lees hier de bijdrage van een enthousiaste deelneemster die roept “Ik heb in 5 uur tijd meer bereikt, dan ik in de afgelopen dagen had durven dromen”.  

Toelichting SAM: SAM organiseert regelmatig gratis workshops voor de bij het netwerk aangesloten werkgevers. Nadia kwam via allerlei LinkedIn-groepen op de website van SAM en stuitte op de workshop. Ze nam contact op en kreeg te horen dat deze workshop in principe werd georganiseerd voor de aangesloten werkgevers. Onder het mom van ‘baat het niet, dan schaadt het niet’ bleef ze SAM bombarderen met mails, apps en telefoontjes of het toch mogelijk was om deel te nemen. Haar charme-offensief werkte en Nadia nam op 8 februari deel aan de workshop. Tijdens en na afloop was ze zó enthousiast dat ze graag een kleine optekening wilde maken over haar ervaring, c.q. kennismaking met SAM.

Nadia aan het woord:
Via LinkedIn kwam ik een aantal weken geleden in contact met Stichting SAM. Terwijl ik op hun profiel aan het rondsnuffelen  was viel mijn blik gelijk op de workshop ‘Op weg naar je droombaan’. Dat was nou precies wat mij al maanden bezig houdt!  Meant to be? Via Sjaak Verweij heb ik de mogelijkheid gekregen om hier aan deel te nemen. 

De workshop dag was geweldig!!! Ik ben net thuis en merk aan mezelf dat ik bruis van de ideeën en de positieve vibe’s.

Via deze workshop heb ik een hoop inspirerende mensen ontmoet. Ik heb met eigen ogen mogen ervaren dat door het kenbaar maken van mijn wensen er deuren opengaan.  

Mijn passie is terug
De manier hoe Ilonka Sinkeldam (directeur van Baandomein) tijdens de workshop te werk gaat is werkelijk inspirerend. Door middel van de uitleg over de persoonlijke ‘creatieve spiraal’ gekoppeld aan mijn moodboard die ik vandaag heb gemaakt, voel ik mijn passie weer, weet ik wat mijn wensen zijn en waar mijn hart daadwerkelijk ligt. 

Ik heb handvatten gekregen hoe ik mijn doelen kan realiseren. Ik vond een ingang om te gaan netwerken bij mijn droombedrijf! 

Kortom : Ik heb in 5 uur tijd meer bereikt, dan ik in de afgelopen dagen had durven dromen”.  

Bedankt voor deze vruchtbare bijzondere dag! 

Nadia Mourid

 

 

Naschrift SAM: Binnen 24 uur na deze workshop zijn via SAM voor Nadia twee netwerkgesprekken geregeld , heeft zij haar bijdrage geleverd voor de website, heeft Nadia op Linkedin diverse contacten gemaakt en is een vervolgsessie afgesproken met de workshophouder om na een aantal weken te bekijken wat deze workshop heeft losgemaakt bij de deelnemers. Nou ja, bij Nadia heeft deze workshop zeker iets teweeggebracht…..
En laten we eerlijk zijn: van zulke positieve reacties slaat ons hart een slag over…. Hier doen we het voor, toch?

Klik hier voor een impressie van de workshop

 

1 thought on “Nadia: mijn deelname aan de workshop ‘Op weg naar mijn droombaan’

  1. Pingback: Impressie van de workshop 'Op zoek naar m'n droombaan' - Stichting SAM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *