Sandra Graus: mijn Pitch werd een Match !!

Dankzij haar pitch tijdens een SAM Netwerkbijeenkomst kreeg Sandra Graus een werkervaringsplaats aangeboden. Als SAM zijn we ontzettend blij voor Sandra, maar ook trots dat we als netwerk zulke successen boeken en vroegen Sandra om haar ervaring te delen.

Sandra Graus: Ruim 14 jaar heb ik als leidinggevende verschillende managementfuncties in verschillende branches vervuld. Als manager was ik altijd geïnteresseerd in het HR vak en omdat ik me meer wilde richten op persoonlijke coaching en advies besloot ik een carrière switch richting dit vakgebied te maken. Ik ging bij een goede vriendin om advies hoe ik dit het beste kon aanpakken en zij bracht mij in contact met Ad Smets.

Pitch & Match
Tijdens mijn tweede SAM netwerkbijeenkomst kreeg ik de gelegenheid om voor een volle zaal mezelf voor te stellen en te vertellen wat mijn ambities zijn. Vervolgens raakte ik in de pauze in gesprek met de teamleider Vitaliteit & Talent van het Amphia Ziekenhuis en na een tweede gesprek bij Amphia in Breda was de match gemaakt!

Het Amphia Ziekenhuis bood mij een werkervaringsplaats aan op de afdeling Vitaliteit en Talent. Ik kan mij hier verder oriënteren en vakkennis opdoen binnen verschillende HR gebieden. Ik vind het erg leuk om nu meer de inhoud in te duiken en als ervaren lijnmanager begrijp ik goed wat het management nodig heeft om een afdeling te kunnen aansturen. Inmiddels zit mijn eerste maand er op en heb het gevoel de juiste richting te zijn ingeslagen!

Ik dank het SAM netwerk voor de geboden kans, mijn Pitch werd een Match!

KLIK HIER VOOR MEER BLOG’S OP DE WEBSITE VAN SAM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *