Succesvolle pitch: Annemerel’s afstudeerstage bij Amphia

Dat ‘pitchen werkt!’ bewijst Annemerel. Stage, pitchen, studeren in Zweden en afstudeerstage bij Amphia, het kan allemaal…

Annemerel: Zoals de meesten van jullie (wellicht) weten, heb ik gepitcht bij de SAM netwerkbijeenkomst vorig jaar april bij ETZ. Vanuit mijn HR-stage bij GGD Hart voor Brabant mocht ik hierbij aanwezig zijn en kreeg ik de mogelijkheid om mij in anderhalve minuut voor te stellen en te vertellen dat ik op zoek was naar een afstudeerstage die in januari 2018 zou starten.

Ik wilde op tijd beginnen met het zoeken naar een afstudeerstage, omdat ik vanaf half augustus 2017 tot en met half januari 2018 naar Zweden zou gaan om daar mijn minor te gaan volgen aan Högskolan Kristianstad. Mijn pitch heeft door SAM een mooie afstudeerstage opgeleverd bij SAM-werkgever Amphia (ziekenhuis in Breda) waar ik eind januari ben gestart en mij de komende maanden ga bezig houden met het onderwerp loopbaanontwikkeling.

Uit m’n comfortzone
Een avontuur waar ik aan begon waardoor ik totaal uit mijn comfortzone ben gestapt maar waar ik geen moment spijt van heb gehad omschrijft de vijf maanden die ik in Zweden heb gewoond. Ik woonde met iets meer dan 75 exchange-studenten in het plaatsje Kristianstad in een oude gevangenis omgetoverd tot studentencomplex waar letterlijk alles in de inrichting van de IKEA kwam, hoe kan het ook anders 

Naast het studeren, het leren kennen van vele studenten van over de hele wereld en omgaan met interessante cultuurverschillen heb ik ook hele mooie reizen gemaakt naar IJsland en Lapland (Kiruna). In IJsland hebben we met een paar meiden een auto gehuurd en zijn we in drie dagen de Golden Circle gaan rijden en hebben we het Noorderlicht mogen zien. In Kiruna hebben we met husky’s mogen sleeën en een snowmobile-tour gedaan waarbij we ook bij het Icehotel zijn geweest. Ik kijk terug op een mooi avontuur en ik zou ook de twee reizen aan iedereen kunnen aanraden!

Mocht je meer willen lezen van mijn Zweden avontuur? Dat kan via annemerelinzweden.waarbenjij.nu

Wie weet ga ik na het afronden van mijn studie nog een keer pitchen, maar dan voor een uitdagende HR-functie bij één van de aangesloten werkgevers. Pitchen bij SAM werkt, ik ben daar het levende bewijs van!!

Annemerel van Iterson

                                               Annemerel pitcht voor een volle zaal met HR-professionals

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *