SAM-redactielid Willy Verkuijlen stelt zich voor

De SAM-redactie is uitgebreid met Willy Verkuijlen. Na de netwerkbijeenkomst bij Matchcare was hij zo enthousiast dat hij zich aanmeldde als redactielid voor het SAM Magazine. Aan het woord het kersverse redactielid:

Willy Verkuijlen: Onlangs was ik op uitnodiging van de voorzitter te gast bij de SAM-netwerkbijeenkomst. Ik heb met eigen ogen kunnen zien hoe dit levendig netwerk van HR-professionals prachtig wordt gedragen door een aantal voortrekkers (Ad Smets en Sjaak Verweij, de redactieleden, de SAM-inspirator en ambassadeurs), maar vooral ook door de actieve en positieve deelname van de aanwezige leden!

Van zo’n netwerk wil je wel deel uitmaken!!!”

“Van zo’n netwerk wil je wel deel uitmaken” zei ik vervolgens tegen Ad en zo ben ik nu toegetreden tot de SAM-redactieraad. Ik heb nog altijd een grote liefde voor het HR-vak en ik onderstreep de grote betekenis van ons vak voor de toekomst van onze organisaties in zorg, onderwijs en overheid. Mijn bijdrage aan het SAM Netwerk en de redactieraad zie ik daarbij vooral vanuit een veranderkundig perspectief. Hoe kan de HR een belangrijkere rol gaan spelen in de vele veranderingen in de complexe tijd waarin we leven? Hoe kan de HR-professional zich daarin nog meer als veranderaar opstellen en de veranderbeweging mede vormgeven, in partnerschap met het management en met de medewerkers?

Wat ik doe?

Sinds 5 jaar werk ik vanuit mijn eigen bedrijf ‘Anderz Organiseren’ als Organisatie Adviseur samen met mijn klanten aan complexe verandervraagstukken in Zorg, Onderwijs en in de particuliere sector. Ik zet daarbij mijn kennis als Socioloog van Organiseren en Leren en als Veranderkundige/Organisatiekundige in. Ook ben ik betrokken bij strategische HR-vraagstukken en HR-teams, vanuit mijn lange ervaring als HR Manager in de Zorgsector (onder andere bij Vivent en De Wever).

Waarvoor je mij kunt bellen?

Ik ontwerp en verzorg leiderschapsprogramma’s voor Managementteams en adviseer en geef mede vorm aan strategietrajecten. Ik werk aan teamontwikkeling en zet intervisie begeleiding en individuele coaching in voor zorgprofessionals, managers en HR-professionals. Ik adviseer en ondersteun HR-afdelingen (thematisch en als programmamanager). En uiteraard ben ik altijd bereid om voor het SAM Netwerk een netwerkgesprek aan te gaan.

In welke netwerken zit ik?

Naast het SAM Netwerk ben ik nog altijd lid van de Transvorm Kenniskring HR Zorg, waarvan ik lange tijd bestuurslid ben geweest. Verder ben ik lid van het Sioo Consulting Program & Community (voor Sioo alumni). 06-43276100
Willy Verkuijlenemailwww.AnderzOrganiseren.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *