De switch van Manon Hagenaars: ‘SAMEN sterk & IEDEREEN aan zet’

De switch van Manon Hagenaars: ‘SAMEN sterk & IEDEREEN aan zet’. Na ruim twaalf jaar verruilt Manon Hagenaars het ETZ-Ziekenhuis voor de gemeente Tilburg.

Het motto ‘Samen sterk en iedereen aan zet’  is wat mij in de 12,5 jaar dat ik werkzaam was bij het ETZ heeft geholpen om de arbeidsmarktcommunicatie en werving voor het ziekenhuis vorm te geven.

Want of je nu scholier, student, (zorg)professional, vrijwilliger, of vakantiekracht bent; iedereen draagt een steentje bij aan het versterken van de (regionale) arbeidsmarkt. En wil je een goede keuze kunnen maken om je loopbaan op te starten of verder vorm te geven, dan is het belangrijk om de mogelijkheid te krijgen om jezelf goed te kunnen oriënteren.

Dus organisaties; zet je deuren wijd open en laat jong en oud(er) talent zien dat je wat te bieden hebt! Het omgekeerde is ook van belang; je bent ZELF aan zet om je horizon te verbreden. Pak je kansen, ben nieuwsgierig, ga op pad en zorg dat je je verrijkt met nieuwe kennis, netwerkcontacten en ervaringen.

Mijn switch
Zelf ben ik ook een nieuw pad ingeslagen; eind augustus ben ik als Strategisch Accountmanager Arbeidsmarkt gestart bij de gemeente Tilburg. In deze functie hoop ik een bijdrage te leveren aan het versterken van de (regionale) arbeidsmarkt door vanuit een publiek-private verbinding werkgevers te ondersteunen bij arbeidsmarktvraagstukken, zoals het creëren van nieuwe werkgelegenheid met kansen voor iedereen.

Ik ben dankbaar dat ik deze kans heb gekregen en kijk met een heel goed gevoel terug op een mooie tijd met geweldige collega’s bij het ETZ!

Al jaren draag ik het SAM Netwerk een warm hart toe. Ook in mijn rol bij de gemeente Tilburg zal ik het SAM Netwerk blijven volgen en daar waar mogelijk afwisselend met m’n HR-collega’s de netwerkbijeenkomsten, themabijeenkomsten en workshops blijven volgen.

Graag hou ik met jullie contact via o.a Linkedin

Een collegiale groet,

Manon Hagenaars

                       Manon Hagenaars (staand rechts) in actie tijdens een SAM-Netwerkbijeenkomst

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *