Wilma Evers: mijn succes!

Bijdrage van Wilma Evers (gemeente Oss)
Enkele jaren geleden nam ik deel aan de training “Verken je Talent”. Tijdens het voorstellingsrondje maakten de deelnemers als volgt kennis met me:
Goede morgen, mijn naam is Wilma Evers, sinds 1978 ben ik werkzaam bij de gemeente Oss. Dat is de slechtste beslissing die ik ooit heb genomen …… maar ik ga iedere dag met plezier naar mijn werk.
1978: Als 17 jarig meisje kreeg ook ik, zoals zovelen, het advies om te gaan werken bij de gemeente. “Je zit er goed, je krijgt een vaste aanstelling, je bent ambtenaar, wat wil je nog meer?” Vanaf dag 1 had ik het gevoel dat ik niet kon laten zien waar ik goed in ben.

Zelf stappen zetten
Tijdens de training “Verken je Talent” kwam ik er achter dat als je over talenten beschikt dat je zelf de stappen moet zetten om deze talenten in te zetten.

Binnen de gemeente Oss kreeg ik de kans om te laten zien waar ik goed in ben. Ik sprong in het diepe, pakte alles aan wat bij me paste. In sneltreinvaart passeerden geweldige uitdagingen zoals  ondersteuning Programma SLIM (leanoperatie), ondersteuning wervings- en selectieprocedure Trainée-programma de Toekomst van Brabant en sinds 2 jaar ondersteuning Mobiliteitscentrum gemeente Oss.

Naast dit prachtige werk bij de gemeente Oss ben ik vanaf 2009 Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand. Sinds 2014 heb ik mijn eigen bedrijf: Wilma Evers Ceremoniedesign & Begeleiding. Met heel veel passie maak ik van jullie ceremonie een persoonlijke beleving. Met enthousiasme luister ik naar jullie verhaal en zorg ervoor dat jullie trouwceremonie een onvergetelijk moment wordt.  Graag wil ik jullie laten voelen hoe waardevol  een persoonlijke afscheidsceremonie kan zijn, dat laatste belangrijke moment dat je met je dierbare kunt delen.

Je mag mijn website bezoeken: www.wilmaevers.nl. Klik hier voor mijn visitekaartje.
Het woord succes heeft voor mij écht inhoud gekregen.

bekijk het Youtube filmpje waarin Wilma toelicht hoe zij de stap heeft genomen om een eigen bedrijf te starten:

2 gedachten over “Wilma Evers: mijn succes!

 1. Annemieke Hessels-Cozijnsen

  Afgelopen week was ik aanwezig bij de huwelijksvoltrekking van mijn zoon! Het echtpaar had heel bewust voor Wilma Evers gekozen, en wat was dit fantastisch!
  Zo persoonlijk, zo interactief en zo puur!
  Wilma kan mensen echt op hun gemak stellen!
  Tegelijk overziet zij direct waar ze op in kan spelen als iets anders verloopt dan afgesproken of verwacht.
  Blijft dicht bij mensen waardoor iedereen zich op zijn/ haar gemak voelt!
  In een woord een geweldige trouw ambtenaar!

  1. Ad Smets

   Hallo Annemieke, wat een prachtige reactie! Dat doet ons goed, want ook wij (van het werkgeversnetwerk SAM) zijn fan van ‘onze’ Wilma. Een hartelijke vrouw met geweldige kwaliteiten. Dank voor je reactie en alsnog gefeliciteerd met het huwelijk van je zoon.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *